De Eigen Wijze Podcast aflevering 3, 4 en 5.

Wat is dit te gek leuk en uitdagend om te doen, en wat gaat het ook goed! Het is een enorm proces wat zich langzaam ontvouwt en ik merk dat ik echt de controle los moet laten en dat perfectionisme geen enkele kans heeft. Normaal ben ik niet graag iemand die met zaken achter wil lopen, te laat komt of mijn website niet update. Ik heb nu echter geen keus en wellicht leefde ik voorheen vooral in een veilig, simpel en gemakkelijk systeem waarin ik aan het onderpesteren was. Hoe zit het ook alweer, van je fouten leer je, toch?

Ik merk dat door te doen er nieuwe wegen ontstaan, zo komt er bij een podcast maken (als je enige kwaliteit wil leveren) kijken dat er een website nodig is, je bestanden ergens kwijt moet kunnen, er opslagruimte nodig is voor het opslaan van de videobestanden, er social media bijgehouden moet worden, de studio schoon en netjes moet zijn , dat we van elkaar weten wat we aan het doen zijn als host van de podcast en dat er ook veel communicatie plaatsvindt met de gasten die we allemaal naar onze podcast willen hebben. En voor je het in de gaten hebt ben je als podcastmakers samen een retreat aan het organiseren naar Ameland.

Nu kan ik hier nog wel even over doorgaan, wat er allemaal bij komt kijken, maar ook daar hebben we iets op bedacht. Op onze website staan Extra Eigen Wijze Podcasts die je ook meenemen in onze eigen wereld en een nabeschouwing zijn op de podcasts die we al gemaakt hebben. Leuk als je die ook luistert en laat weten wat je vindt. Dit kan via alle verschillende social media kanalen of natuurlijk via de ouderwetse email.

Beluister hieronder de laatste 3 afleveringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *