De Olietanker Methode

Daar is hij dan, de olietanker methode voor het jaar 2022. Meer dan anderhalf jaar heb ik hier aan gewerkt en hij is af gekomen door vooral zelf de methode toe te passen. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Een prachtige gekleurde vrolijke en handige planner voor het jaar 2022.

Het gaat er in deze planner om dat je je eigen koersen gaat kiezen en dat je vervolgens vooral leert genieten van de reis die je maakt. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier en de planner geeft je daarbij overzicht en het broodnodige steuntje in de rug.

Ik ben enorm trots dat hij er is, ik probeer te genieten van de reis die nu pas echt begint en nu hoop ik dat er zo veel mogelijk mensen mee aan de slag gaan. Als jij ermee aan de slag wilt, kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *