Creatief meesterbrein

Door mijn jarenlange ervaring als creatieveling weet ik goed hoe het proces van bedenken, brainstormen en uitvoeren werkt en tegen welke problemen je aan kunt lopen. Alles is een idee en alles heeft ook een kans. Sommige creatieve vraagstukken vragen om een andere aanpak en dat is precies waar ik als creatief meesterbrein bij kan ondersteunen!

Wat gaan we dan precies doen?

Wat we precies gaan doen hangt af van de vraag of het probleem dat je op dat moment bezighoudt. Dit kan zijn dat je niet weet welke kant je met je bedrijf op moet, dat je niet weet hoe je je kinderen het komend weekend kunt vermaken of hoe je in hemelsnaam je aankomende album kunt gaan promoten. Allereerst gaan we dit samen kort bespreken en kijken wat er speelt, aanvoelen wat je blij maakt en wat we willen bereiken. Praten doen we echter al genoeg dus we gaan zo snel mogelijk aan de slag en een methode kiezen die op dat moment goed past. We kunnen een wandelsessie doen en pratend tot allerlei oplossingen komen, we kunnen tekenen, schilderen, moodboards maken of muziek gaan maken. Ik zal me niet inhouden en alles wat ik denk of kan bedenken hardop zeggen. Aan het eind van dit proces maken we samen een lijst met alles wat we hebben bedacht.

Voor wie?

Het creatief meesterbrein is een coachingssessie zonder coach. We zijn namelijk beide de coach. Creativiteit, vertrouwen en veiligheid staan daarbij voorop. Ik ben iemand die meekijkt, de vinger op de zere plek legt en vanuit daar met je mee kijkt naar een creatieve aanpak die werkt. Dit gaat volledig intuïtief en meestal zonder enige rem.

We nemen voor deze creatieve sessies de tijd. Ze duren namelijk 2 uur per keer. Er is geen sprake van een traject, tenzij je zelf voelt dat je nog een keer wil. Als je dat wil, dan voel je dat wel. Het is jouw proces.

De kosten voor 1 sessie Creatief Meesterbrein zijn 140 euro exclusief BTW. Gemaakte afspraken die minimaal 24 uur van tevoren afgezegd zijn, blijven gratis.