De Mandeling

Wat gaan we doen?
Een mannengroep starten en die met de groep samen vorm geven. De Mandeling staat symbool voor in rustig tempo en ergens naartoe vertrekken en ergens uitkomen zonder vooraf te weten waar je uitkomt. Samen zijn met andere mannen. We komen 1 keer in de maand samen en hebben een app groep waar we contact met elkaar houden en samenwerken.

Wat willen we?
Bij elkaar komen en als mannen kijken naar het leven, vaderschap, partnerschap, broederschap en liefde. We gaan het hebben over al die belangrijke dingen die betekenisvol zijn en waar we het als mannen onderling te weinig over hebben. We gaan eten, allemaal iets meenemen en bereiden. Samen.

Wie zoeken we?
Een stuk of 4 mannen die willen leven. Die aanwezig willen zijn en heikele punten niet uit de weg gaan. Die elkaar willen steunen en motiveren om uit het leven te halen wat er in zit.

Waarom doen we het?
De wereld is prachtige wereld alleen nog niet compleet voor ons. Al een tijdje merken we dat we er een hoop aan hebben ‘het erover te hebben’. En dat willen we graag uitbreiden naar in een groep.

Waar is het?
In Niezijl (20 min zuidwest van Groningen) in de tuin, op het water, in het bos of gewoon aan de keukentafel.

Wanneer is het?
Elke eerste zondag van de maand van 16:00 – 19:00.
Voor de exacte data, kijk even op facebook.

Wie zijn wij?
Alvar is 40, getrouwd, vader van twee dochters en studentendecaan van beroep. Brede interesse in de psychologie, samenleving, de mensheid, sport en voeding.

Emile is 38, alleenstaand en semi in een relatie, vader van een dochter, muzikant, organisator van van alles en nog wat, eigenaar van het Leermens Instituut en podcastmaker. Interesse in mensen, wat hen drijft, voetbal, hardlopen, voeding, relaties en gezondheid.

Lijkt het je iets?
Het enige dat het je kost is aanwezig zijn. Wil je erbij zijn of heb je vragen stuur dan een mailtje naar Emile op info@leermensinstituut.nl en zet daar je telefoonnummer in zodat we je kunnen bellen.

Je kunt Emile ook gewoon bellen of appen op 0629392889. Daarna spreken we met zijn 3en kort af voor een korte intake en als ’t voor alle partijen goed voelt sluit je aan.