Leeuwenpoort

AANMELDEN BIJ AZALEA OP
06-22964461 OF idealelifestyle@gmail.com

Leeuwenpooort – Halloween
Na een zeer geslaagd samenzijn tijdens de Leeuwenpoort van 8 augustus jl. op het Eigen Wijze Tuinfeest hebben we besloten dit voort te gaan zetten. Je bent van harte uitgenodigd op zaterdag 30 oktober a.s. om hierbij aanwezig te zijn!

vlnr Emile – Azalea – Ayala
Bekijk het filmpje om te zien wie we zijn en wat we van plan zijn.

Wat gaan we doen?
Zo tegen het einde van dit jaar willen we samen met jou een superleuk, inspirerend en motiverend samenzijn creëren. Terugkijkend naar het afgelopen jaar en vooruitblikkend op het komende jaar. Wat ging er goed? Wat wil je nog verbeteren? Waar wil je naar toe?

Aan de vooravond van Halloween krijgt dit nog eens een extra dimensie. Halloween is namelijk niet alleen een griezelig kinderfeest. Want vanuit spiritueel oogpunt is de sluier tussen de aarde en de spirituele wereld dan dunner. Waardoor de energiefrequentie verhoogd is en je intuïtie meer voelbaar. Je weet beter wat je wilt, kunt oude ballast makkelijker loslaten en sneller aantrekken wat jij graag wenst. Uitermate geschikt voor genezing en manifestatie.

Vind jij het ook de hoogste tijd om “Je duistere kostuum achter je te laten?”  

Zeg het verleden vaarwel (ook al kan dat ook best eng zijn). Wil jij met frisse energie de winter ingaan, voorbereid op het komende jaar? Kom dan zeker naar deze “Leeuwenpoort-Halloween”- bijeenkomst.

*Emile is de host van deze avond. Hij wakkert het innerlijke vuur aan, begeleid de groep in een veilige setting zodat je in beweging komt.

*Azalea zal deze avond voor “Kosmische Catering” zorgen en je laten genieten van haar Goddelijk geïnspireerde gerechten.

*Ayala neemt je mee in *De Magische Kracht van je Wens* door je in contact te brengen met wie je was en wie je daadwerkelijk wilt zijn.

Wanneer: zaterdag 30 oktober
Hoe laat: 13:00 uur – 18:30 uur
Investering: € 33,33 p.p.
Waar: Hoofdstraat 29 te Niezijl

Word je hier ook enthousiast van en heb je het gevoel dat je hier bij hoort te zijn, meld je dan aan vóór maandag 25 oktober. Er is plaats voor maximaal 5 personen. Je kunt je opgeven bij Azalea via 06-22964461. Als het vol is kom je gewoon op de wachtlijst. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, vraag gerust via 06-22964461 of idealelifestyle@gmail.com (Azalea). Heel graag tot dan!

Na deze middag is er nog de extra optie om na de tijd mee te gaan naar de Ecstatic dance in Edanz Groningen.
Hier vind je de link om tickets te kopen voor de Ecstatic Dance. Dit begint om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur.
https://www.ecstaticdancegroningen.nl/

Alleen = Leuk, Samen = Krachtiger!