Muziekles – drums of piano

Lijkt het je leuk om te leren hoe muziek maken werkt?
Dat kan bij het Leermens Instituut. Leren pianospelen, slagwerk of drummen is mogelijk. Bij les krijgen in beide instrumenten krijg je les van Emile die al meer dan 25 jaar drummer en muzikant is in allerlei bands is, daarnaast op piano componeert en muziek schrijft en ook nog eens verschillende albums heeft geproduceerd. Emile is ook nog eens leraar waardoor hij extra goed dingen snel en gemakkelijk kan overbrengen en je snel leert stappen te maken om veel meer plezier in het muziek maken te krijgen en er ook nog eens enorm goed in te worden.

Drums
Als je vanaf de basis wilt beginnen met drums, maar ook als je gevorderd bent en in een band speelt ben je van harte welkom. We kunnen bezig gaan met techniek, met muziek meespelen, maar we kunnen ook bezig gaan met groove, improvisatie, je lichaam gebruiken, breaks spelen, je drumstel stemmen of wat je kunt doen om de basis in je band te verstevigen.

Piano
Tijdens de pianolessen komen de volgende zaken aan bod: speeltechniek, ritmegevoel, gehoortraining, theoretische onderbouwing, improvisatie en songwriting. Of je nou liedjes wilt meespelen, toonsoorten wil ondezoeken, je handen en vingersetting wil verbeteren of je eigen liedjes wil maken, je bent van harte welkom. We spelen samen op een echte piano waardoor je echt kunt voelen hoe het is om te spelen.

Prijs:
Voor een uur les 36,36 en voor een half uur les 18,18 (inclusief BTW)

Interesse?
Neem contact op via de contact pagina.