De Olietanker Methode

Voorkant olietanker methode.

Daar is hij dan, de olietanker methode voor het jaar 2022. Meer dan anderhalf jaar is hier aan gewerkt door vooral zelf de methode toe te passen. Het resultaat mag er zijn. Een prachtige gekleurde vrolijke en handige planner voor het jaar 2022. Het gaat er in deze planner om dat je je eigen koersen gaat kiezen. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier, de planner geeft je daarbij overzicht en het broodnodige steuntje in de rug.

Je kiest met deze planner je koers, maar voordat je begint sta je natuurlijk metaforisch altijd aan de waterkant. Je mag erin springen, gaan surfen en kijken waar de wind je brengt, je mag een bootje nemen of gaan zwemmen, maar één ding is duidelijk: koop deze planner en je gaat erin.

Het gebruik van deze planner is simpel, echt heel simpel. Iedereen kan het en jij dus ook. Het doel van de planner is dat je in beweging komt, dat je in de actiemodus komt en dat je echt gaat doen. Dat je komend jaar meer met je hart en minder met je hoofd tekeer gaat.

We gaan ervaren, we gaan de ervaring vergroten, we gaan zorgen dat je stopt met twijfelen en je dit jaar begint met beslissen. Waar je gaat uitkomen? Dat ga je aan het eind van dit jaar echt wel zien. Je gaat er elke maand een klein beetje in bijsturen als je dat wil en elke dag bepaal je waar jij wil dat jouw dag over zal gaan. Je kijkt terug terug op hoe dat is gegaan. Je gaat leren, ervaren en leren ervaren. Soms kan het ongemakkelijk worden en soms zal je geduld op de proef gesteld worden.

Als je deze planner gaat gebruiken zou het zomaar kunnen dat je leven er over een jaar anders uitziet dan nu. Je hebt ook gelijk een primeur te pakken, want dit is de eerste versie van deze planner die ooit uit komt. We hopen dat je gaat genieten van het proces dat je zult doormaken en de resultaten die je het komende jaar zult behalen.

Als je deze planner wil gebruiken, wees er snel bij (want er zijn maar 100 exemplaren deze editie), stuur me dan een mailtje of appje of bestel hem bij bol.com. Je ontvangt een betaalverzoek en na betaling is je reservering definitief. Geef aan of je hem wilt komen halen of dat je graag wil dat ik hem naar je opstuur.