Schoolkamp voor volwassenen

Een liefdevolle vlaag van verstandsverbijstering op Ameland.

Gratis meditaties om de frequentie te verhogen.
De data voor het schoolkamp voor volwassenen in de zomer zijn nog niet bekend, wat we gaan doen in die week kun je hieronder lezen in de omschrijving.

Wat we wel doen tot die tijd is 1 keer in de twee weken op zaterdag met elkaar mediteren. Je kunt hier onze facebook pagina zien wanneer ze plaatsvinden.

Wat is het schoolkamp voor volwassenen?
Nog even en u kunt zich onderdompelen in een andere wereld met je haren in de war, met je blote voeten in het zand, uitgestrekte duinen en  met het licht van de vuurtoren schijnt over het eiland. Nog even wandelen langs het strand, de zonsondergang afwachten en bij thuiskomst een ander persoon zijn dan voordat je vertrok. 

Was vroeger het schoolkamp ook jouw favoriete moment van het schooljaar en zou je dat nog wel eens over willen doen? Dan is dit 5-daagse schoolkamp voor volwassenen het leukste cadeau dat je dit jaar aan jezelf kunt geven. Er zijn twee edities: de kerst editie en de zomer editie. De inschrijving voor de kerst editie start op 9 september 2020 en vindt plaats van 22 december tot 27 december op het prachtige Ameland.

Tijdens dit schoolkamp in de winter is er tijd voor bezinning, rust, spel, plezier, ga je een nieuwe en volwassen versie van jezelf ontdekken en is de kans groot dat je leuke en inspirerende mensen ontmoet. En dat alles in een fijn hotel met ruimte om samen te komen, maar ook om je terug te trekken. Een unieke kans om de kerstvakantie dit jaar eens op een andere manier in te kleuren.

Wat gaan we doen?
Er zijn activiteiten zoals meditatie tijdens de mooiste zonsondergang van Nederland, mannen- en vrouwencirkels, muziek, dans en spel, iets van jezelf achter laten in de zee, iets nieuws mee terug nemen, vuur maken, samen de dag in alle vroegte beginnen of lekker gezellig met zijn allen eten. Je krijgt gedurende de reis verschillende opdrachten die gaan over loslaten, (weer) kennismaken met jezelf en de ander, grenzen, relaties en oefenen in stilte. We fietsen en wandelen het eiland over en leren naast onszelf ook Ameland een stukje beter kennen. We creëren in ons basiskamp een veilige omgeving waar je kunt zijn wie je bent en we maken ruimte voor de obstakels die je tegenkomt tijdens het proces van het worden wie je wil zijn. Een 5-daagse waarin transformatie mogelijk is en waarna je bij thuiskomst zomaar eens een andere en verbeterde versie van jezelf zou kunnen zijn.

Voor wie?
Voor bewuste mensen tussen de 30 en 55 die zich af en toe nog als een klein kind lijken te gedragen, zin hebben in een ontspannen en leerzame tijd op een prachtig eiland. Het is belangrijk dat je zin hebt om nieuwe mensen te leren kennen, open staat voor nieuwe ervaringen en dat je zin hebt om te worstelen met het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf, je relaties en je (on)volwassen identiteit. Het kan erg leerzaam zijn om deze dagen samen met je partner te doorleven.

Door wie?
Het schoolkamp voor volwassenen wordt georganiseerd en begeleid door Emile van Doorn en Ayala Wibrich Kooistra. Emile is leerkracht, muzikant, muziektherapeut, papa van een dochter, een creatief meesterbrein, podcastmaker en vindt vooral dat je veel dingen moet gaan doen die echt bij jou passen. Ayala Wibrich is droomdoener, teacher of magic, podcastmaker, mama van twee dochters, kunstenares, zangeres en wil graag dat je weer gaat geloven in magie en dat je weer als een kind in de modder durft te spelen.

Meer info over de begeleiders:
www.leermensinstituut.nl/ www.wibrichkooistra.nl

Waar is het?
Op Ameland, exacte locatie nog niet bekend.

Wat krijg je allemaal?
– 5 overnachtingen op een eigen kamer in een prachtig afgelegen groepshotel op Ameland.
– Ontbijt, lunch en (kerst)diner.
– Een programma van 5 dagen vol inspirerende workshops.
– Begeleiding op maat van twee energieke leerkrachten en coaches.

Wanneer is het?
In de zomervakantie 2021. Exacte datum nog niet bekend.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Er is tijdens het schoolkamp plaats voor maximaal 10 deelnemers.
Je kunt info opvragen over de mogelijkheden of je interesse aangeven door een mailtje te sturen naar info@leermensinstituut.nl